Προφίλ

ΟΡΑΜΑ

της KNOCK είναι να καθιερωθεί στις καλύτερες και αρτιότερες τεχνολογικά εταιρίες εφαρμογής ξύλου ώστε να αποτελεί σημείο αναφοράς στην εγχώρια αγορά, με προϊόντα και λύσεις που αναγνωρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, την αξιοπιστία τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η KNOCK αναπτύσσεται με συνέπεια και υπευθυνότητα στη βάση μιας πελατοκεντρικής προσέγγισης. Διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Παρακολουθεί στενά την αγορά και αναπτύσσει συνέργειες προκειμένου να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις εξειδικευμένες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της. Παράλληλα, με σταθερή και υπεύθυνη εμπορική πολιτική υλοποιεί μια ξεκάθαρη στρατηγική που εστιάζει στην εξωστρέφεια, στην παραγωγική ευελιξία και στη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας και των παρεχόμενων λύσεων προς τους πελάτες της, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.
Αποστολή της KNOCK είναι να διαθέτει προϊόντα και λύσεις που δημιουργούν αξία.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η KNOCK δραστηριοποιείτε στους τομείς του Τουρισμού ( Ξενοδοχειακές μονάδες, Airbnb, καταλύματα ) ,
της Εστίασης (εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες) , του Πολιτισμού ( Μουσεία, Ιδρύματα κλπ ) και Οικοδομικών Κατασκευών (οικίες, διαμερίσματα, πολυτελείς κατασκευές) .

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα και η επιχειρηματική ηθική διακρίνονται σε όλες τις δραστηριότητες και τις συναλλαγές μας.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Λειτουργούμε σύμφωνα με τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης με σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον, την κοινωνία. Είτε αυτό αφορά στις εσωτερικές μας διαδικασίες, είτε στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη
προϊόντων, είτε στις σχέσεις που αναπτύσσουμε με συνεργάτες, προμηθευτές και τοπικές κοινωνίες.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Λειτουργούμε με διαφάνεια, διατηρούμε και αναπτύσσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον ασφαλές και με ίσες ευκαιρίες.